Lulut, Klapanunggal, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Lulut nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klapanunggal, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Lulut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanKlapanunggal