Médan Satria, Médan Satria, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Médan Satria nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Médan Satria, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Médan Satria
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanMédan Satria