Mégamendung, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Mégamendung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Mégamendung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega39,87 Kilométer pasagi
Pangeusi107.668 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.26
Désa/kalurahan-