Buka ménu utama

Ménggér nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bandung Kidul, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Ménggér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBandung Kidul



Gnome-home.svg