Buka ménu utama

Ménténg, Ménténg, Jakarta Pusat

Ménténg nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Ménténg, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Ménténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanMénténg



Gnome-home.svg