Madokoro Baru, Kotabumi Kalér, Lampung Kalér

Madokoro Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotabumi Kalér, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Madokoro Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanKotabumi Kalér

Citakan:Kotabumi Kalér, Lampung Kalér


Gnome-home.svg