Madugowongjati, Gringsing, Batang

Madugowongjati nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Gringsing, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Madugowongjati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanGringsing



Gnome-home.svg