Maduma, Sorkam Barat, Tapanuli Tengah

Maduma nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sorkam Barat, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Maduma
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSorkam Barat

Citakan:Sorkam Barat, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg