Buka ménu utama

Sorkam Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sorkam Barat

Peta lokasi Kacamatan Sorkam Barat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tapanuli Tengah Citakan:Sorkam Barat, Tapanuli Tengah


Nuvola filesystems folder home.png