Maga Lombang, Lembah Sorik Marapi, Mandailing Natal

Maga Lombang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lembah Sorik Marapi, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Maga Lombang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanLembah Sorik Marapi

Citakan:Lembah Sorik Marapi, Mandailing Natal


Gnome-home.svg