Maja, Kalianda, Lampung Kidul

Maja nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kalianda, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Maja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKalianda

Citakan:Kalianda, Lampung Kidul


Gnome-home.svg