Maja, Lebak

kacamatan di kabupaten Lebak, Indonésia

Maja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.

Maja
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténLebak
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.02.13
Désa/kalurahan-

Citakan:Maja, Lebak