Makartitama, Gedung Aji Baru, Tulang Bawang

Makartitama nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gedung Aji Baru, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Makartitama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanGedung Aji Baru

Citakan:Gedung Aji Baru, Tulang Bawang


Gnome-home.svg