Makmur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Makmur

Peta lokasi Kacamatan Makmur
Propinsi Acéh
Kabupatén Bireuen
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Bireuen Citakan:Makmur, Bireuen


Nuvola filesystems folder home.png