Malébér, Karangtengah, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Malébér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Malébér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanKarangtengah




Gnome-home.svg