Karangtengah, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Karangtengah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Karangtengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega48,52 Kilométer pasagi
Pangeusi139.709 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetanjiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.07
Désa/kalurahan16

Wates WilayahÉdit

Kalér Kacamatan Mandé
Kidul Kacamatan Cilaku
Kulon Kacamatan Cianjur
Wétan Kacamatan Sukaluyu

Kalurahan/DésaÉdit

  • Kalurahan/Désa Babakancaringin (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Bojong (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Ciherang (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Hegarmanah (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Langensari (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Maleber (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sabandar (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sindangasih (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sindanglaka (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukajadi (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Suka manah (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukamantri (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukamulya (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukasarana (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukasari (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukataris (Kodepos : 43281)

TransportasiÉdit

Sumber RujukanÉdit

  1. (id)Daftar Kelurahan di Karang Tengah diakses 4 Agustus 2015
  2. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur diakses 4 Agustus 2015