Karangtengah, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Karangtengah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Karangtengah

Peta lokasi Kacamatan Karangtengah
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 48,52 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 139.709 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan jiwa/km²
Kalurahan/désa 16

Wates WilayahÉdit

Kalér Kacamatan Mandé
Kidul Kacamatan Cilaku
Kulon Kacamatan Cianjur
Wétan Kacamatan Sukaluyu

Kalurahan/DésaÉdit

  • Kalurahan/Désa Babakancaringin (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Bojong (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Ciherang (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Hegarmanah (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Langensari (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Maleber (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sabandar (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sindangasih (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sindanglaka (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukajadi (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Suka manah (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukamantri (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukamulya (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukasarana (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukasari (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukataris (Kodepos : 43281)

TransportasiÉdit

Sumber RujukanÉdit

  1. (id)Daftar Kelurahan di Karang Tengah diakses 4 Agustus 2015
  2. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur diakses 4 Agustus 2015


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang