Malangbong, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia
(dialihkeun ti Malangbong)


Malangbong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Malangbong

Peta lokasi Kacamatan Malangbong
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Camat Drs. Nandang Sulaksana, M.Si
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1.199,42 jiwa/km²
Kalurahan/désa 23


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja




Nuvola filesystems folder home.png