Malintang, Bukit Malintang, Mandailing Natal

Malintang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bukit Malintang, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Malintang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanBukit Malintang

Citakan:Bukit Malintang, Mandailing Natal


Gnome-home.svg