Buka ménu utama

Mandalawangi, Pandéglang

kacamatan di kabupatèn Pandeglang, Indonèsia

Mandalawangi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Mandalawangi

Peta lokasi Kacamatan Mandalawangi
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat TB. M. SUPARTA BA
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 15 Desa



Nuvola filesystems folder home.png