Mandrehe Barat, Nias Kulon

Mandrehe Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Mandrehe Barat

Peta lokasi Kacamatan Mandrehe Barat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Nias Kulon Citakan:Mandrehe Barat, Nias Kulon


Nuvola filesystems folder home.png