Marcia Gay Harden (gumelar di La Jolla, California, Amerika Serikat, 4 Agustus 1959; umur 61 taun)[1] nyaéta saurang aktris Amérika. Anjeunna dikenal salaku aktris dina pilem Miller's Crossing (1990), Used People (1992), The First Wives Club (1996), Flubber (1997), Pollock (2000), Mystic River (2003), American Gun (2005), The Mist (2007) jeung Into the Wild (2007).

Marcia Gay Harden
Marcia Gay Harden, 2013
Gumelar14 Agustus 1959 (1959-08-14) (yuswa 61)
La Jolla, California, Amerika Serikat
Alma materUniversitas Texas di Austin (B.F.A.)
Tisch School of the Arts (M.F.A.)
PagawéanAktris
Taun aktip1979–ayeuna
PasanganThaddaeus Scheel
(m. 1996; cerai 2012)
Anak3

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit