Margaasih, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Margaasih nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Margaasih

Peta lokasi Kacamatan Margaasih
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 18,35 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 156.669 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png