Margaret Hilda Roberts (October 13, 1925 – April 8, 2013) nyaéta Perdana Menteri Britania Raya.

Margaret Thatcher (1999)
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg




Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub