Maskapé penerbangan


Maskapé penerbangan nyaéta hiji organisasi nu nyadiakeun jasa penerbangan pikeun panumpang atawa barang. Manéhna nyéwa atawa miboga kapal udara pikeun nyadiakeun jasa éta jeung bisa ngawangun aliansi jeung maskapéna pikeun kauntungan sasama.

Boeing 747-400 Virgin Atlantic Airways, salah sahiji maskapé penerbangan gedé ti Britania Raya.

Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit

Catetan sukuÉdit

  • "Flying Off Course: The Economics of International Airlines," 3rd edition. Rigas Doganis, Routledge, New York, 2002.
  • "The Airline Business in the 21st Century." Rigas Doganis, Routledge, New York, 2001.