Mekarsari, Cimerak, Ciamis

désa di Pangandaran, Jawa Barat

Mekarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimerak, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mekarsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCimerak





Gnome-home.svg