Mekarsari, Tambun Selatan, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Mekarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambun Selatan, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mekarsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTambun Selatan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuBp. Mastur



Gnome-home.svg