Tambun Kidul, Bekasi

kacamatan di kabupatèn Bekasi, Indonèsia
(dialihkeun ti Tambun Selatan, Bekasi)

Tambun Selatan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tambun Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
Lega43,1 Kilométer pasagi
Pangeusi505.012 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.16.06
Désa/kalurahan-