Buka ménu utama

Mentri Luar Negri (外務大臣 Gaimu Daijin?) Jepang nyaéta anggota Kabinet nu ngurus kawijakan luar negeri Jepang jeung kapala Departemen Luar Negri.

The current foreign minister (2007) is Masahiko Koumura.

Tempo ogéÉdit

Runtuyan MentriÉdit

Tumbu kaluarÉdit