Buka ménu utama

Meukek nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Meukek

Peta lokasi Kacamatan Meukek
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Selatan Citakan:Meukek, Aceh Selatan


Nuvola filesystems folder home.png