María de Lourdes "Mia" Villiers Farrow (gumelar 9 Pébruari 1945; umur 76 taun)[1][2] mangrupikeun aktris Amérika, aktivis sareng modél baheula. Anjeunna mimiti masihan perhatian berkat peranna salaku Allison MacKenzie dina sinétron televisi sareng nampi pangakuan salajengna pikeun pernikahan pondok na salajengna. Frank Sinatra.[3]

Mia Farrow
Farrow, 2012
GumelarMaría de Lourdes Villiers Farrow
09 Pébruari 1945 (1945-02-09) (yuswa 76)
Los Angeles, California, Amerika Serikat
PagawéanAktris, aktivis, model
Taun aktip1959–ayeuna
PasanganFrank Sinatra (m. 1966; cerai 1968)
André Previn (m. 1970; cerai 1979)
MitraWoody Allen (1979–92)
Anak14 (10 adopsi)
Kolotna
Kulawarga

RujukanÉdit

  1. "Mia Farrow Biography". The Biography Channel. Diakses tanggal January 13, 2014. 
  2. "Music – Mia Farrow". BBC. Diakses tanggal March 3, 2014. 
  3. Rusesabagina, Paul (Citakan:ISO date/en). "Heroes & Pioneers: Mia Farrow". Time. http://content.time.com/time/specials/2007/article/0,28804,1733748_1733756_1735264,00.html. Diakses pada October 6, 2014 

Tumbu luarÉdit

 
Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Mia Farrow ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
  Définisi kamus ti Wiktionary
  Buku téks ti Wikibooks
  Cutatan ti Wikiquote
  Téks sumber ti Wikisource
  Gambar jeung média ti Commons
  Warta ti Wikinews
  Sumber pangajaran ti Wikiversity