Buka ménu utama

Mrebet nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Mrebet, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Désa  Mrebet
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanMrebet



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)