Buka ménu utama

Muara Botung, Kotanopan, Mandailing Natal

Muara Botung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotanopan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Botung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanKotanopan

Citakan:Kotanopan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg