Buka ménu utama

Muara Gading Mas, Labuhan Maringgai, Lampung Wétan

Muara Gading Mas nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Labuhan Maringgai, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Gading Mas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanLabuhan Maringgai

Citakan:Labuhan Maringgai, Lampung Wétan


Gnome-home.svg