Buka ménu utama

Muara Parlampungan, Batang Natal, Mandailing Natal

Muara Parlampungan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Natal, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Parlampungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanBatang Natal

Citakan:Batang Natal, Mandailing Natal


Gnome-home.svg