Buka ménu utama

Muara Sabak Timur, Tanjung Jabung Timur

Muara Sabak Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Muara Sabak Timur

Peta lokasi Kacamatan Muara Sabak Timur
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Timur Citakan:Muara Sabak Timur, Tanjung Jabung Timur


Nuvola filesystems folder home.png