Buka ménu utama

Muara Satu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Lhokseumawe, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Muara Satu

Peta lokasi Kacamatan Muara Satu
Propinsi Acéh
Kota Lhokseumawe
Camat -
Lega 55,90 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Lhokseumawe Citakan:Muara Satu, Lhokseumawe


Nuvola filesystems folder home.png