Buka ménu utama

Muara Setia, Babul Makmur, Aceh Tenggara

Muara Setia nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Babul Makmur, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Muara Setia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBabul Makmur

Citakan:Babul Makmur, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg