Buka ménu utama

Muara Soma, Batang Natal, Mandailing Natal

Muara Soma nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Batang Natal, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Muara Soma
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanBatang Natal

Citakan:Batang Natal, Mandailing Natal


Gnome-home.svg