Buka ménu utama

Muaro Seketuk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tabir Ulu, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muaro Seketuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanTabir Ulu

Citakan:Tabir Ulu, Merangin


Gnome-home.svg