Tabir Ulu, Merangin

Tabir Ulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi , Indonésia.

Kacamatan Tabir Ulu

Peta lokasi Kacamatan Tabir Ulu
Propinsi Jambi
Kabupatén Merangin
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Merangin Citakan:Tabir Ulu, Merangin


Nuvola filesystems folder home.png