Buka ménu utama

Mulang Maya, Kotabumi Kidul, Lampung Kalér

Mulang Maya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotabumi Kidul, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulang Maya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanKotabumi Kidul

Citakan:Kotabumi Kidul, Lampung Kalér


Gnome-home.svg