Buka ménu utama

Mulyo Asri, Bumi Agung, Lampung Wétan

Mulyo Asri nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bumi Agung, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulyo Asri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanBumi Agung

Citakan:Bumi Agung, Lampung Wétan


Gnome-home.svg