Buka ménu utama

Mulyo Rejo I, Bunga Mayang, Lampung Kalér

Mulyo Rejo I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bunga Mayang, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulyo Rejo I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanBunga Mayang

Citakan:Bunga Mayang, Lampung Kalér


Gnome-home.svg