Buka ménu utama

Mulyo Rejo II, Bunga Mayang, Lampung Kalér

Mulyo Rejo II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bunga Mayang, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulyo Rejo II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanBunga Mayang

Citakan:Bunga Mayang, Lampung Kalér


Gnome-home.svg