Buka ménu utama

Mulyo Sari, Pasir Sakti, Lampung Wétan

Mulyo Sari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pasir Sakti, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulyo Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanPasir Sakti

Citakan:Pasir Sakti, Lampung Wétan


Gnome-home.svg