Buka ménu utama

Mulyosari, Tanjung Sari, Lampung Kidul

Mulyosari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Sari, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulyosari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanTanjung Sari

Citakan:Tanjung Sari, Lampung Kidul


Gnome-home.svg