Munjul, Pandéglang

kacamatan di kabupatèn Pandeglang, Indonèsia

Munjul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Munjul
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.01.08
Désa/kalurahanDesa Pasanggrahan, Desa Sukasaba, Desa Munjul, Desa Cibitung, Desa Kotadukuh, Desa Panacaran, Desa Lebak, Desa Curglanglang jeung Desa Gunungbatu