Buka ménu utama

Munjul, Pandéglang

kacamatan di kabupatèn Pandeglang, Indonèsia

Munjul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Munjul

Peta lokasi Kacamatan Munjul
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat H. Madroto, S.H
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa Desa Pasanggrahan, Desa Sukasaba, Desa Munjul, Desa Cibitung, Desa Kotadukuh, Desa Panacaran, Desa Lebak, Desa Curglanglang jeung Desa Gunungbatu



Nuvola filesystems folder home.png