Mustikajaya, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia
(dialihkeun ti Mustika Jaya, Bekasi)

Mustika Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Mustika Jaya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
Lega24,73 Kilométer pasagi
Pangeusi170.950 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.11
Désa/kalurahan-