Buka ménu utama

Néglasari, Darmaraja, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Darmaraja, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanDarmaraja




Gnome-home.svg