Buka ménu utama

Néglasari, Kadungora, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadungora, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanKadungora

Tumbu LuarÉdit